Efter att ha haft bloggen dold ett tag så bestämde jag mig idag för att det var dags att öppna upp den igen. Jag behöver helt enkelt en kanal att skriva i. Jag har jobbat lite på en annan blogg ett tag, men la ner det projektet så jag tar tillbaka den här gamla godingen. Jag har inte tid att vara så seriös som jag hade tänkt, men jag vill skriva ändå 🙂

För tillfället så har jag gjort nästan alla gamla inlägg privata. Jag var inte längre bekväm med att ha så mycket av mitt och barnens liv öppet på nätet. Några gamla inlägg har jag släppt upp och det kommer att bli fler. De som ligger uppe nu är de som handlar om när jag fick gravidklåda, det finns så lite information om det på nätet så därför ville jag ge mitt lilla bidrag för alla dem som hamnar i samma situation som jag var för drygt ett år sedan.

På återhörande!

Elinitis bland bollarna