Det blåser verkligen höststorm ute och det känns passande denna sista vardag på föräldraledigheten. När jag skulle välja hur länge jag skulle vara hemma tvekade jag lite om jag skulle börja 1 september eller 1 oktober, med det fantastiska väder som vi har haft den senaste månaden så är jag glad att jag valde det senare. Vi har verkligen haft mysiga dagar dessa sista veckor och så nu de senaste dagarna har det varit både regn och blåst, så nu känns det okej att krypa in på ett kontor om dagarna.

fil-2016-09-30-12-02-10

Jag måste erkänna att jag är lite nervös inför hur vi ska få ihop allt här hemma nu när tre barn +  en vimsig mamma ska iväg varje morgon. Det gäller att komma ihåg att när man lägger till nya rutiner, så måste något annat plockas bort. Tid är en begränsad resurs, det är när man bara lägger till och lägger till utan att tänka på vad som ska plockas bort som stress uppstår.

clock-20013_640

Jag måste bli bättre på vanan att lägga fram alla kläder och saker som vi behöver redan kvällen innan, det betyder att den tid jag har över för annat på kvällen minskar. Jag kommer också att behöva gå upp en halvtimme-timme tidigare, vilket innebär att jag också måste lägga mig tidigare och även där försvinner tid på kvällen.