Sent bloggande idag eftersom jag har varit igång sedan klockan sex i morse och först nu landar vid hemmadatorn. Det har varit händelserikt på jobbet och efter jobbet (en timma försenad), åkte jag hem till kär vän som jag inte har umgåtts med på alldeles för länge – det var väldigt trevligt och nu är jag typ hes efter allt pratande.

På jobbet gick vi idag ut med nyheten att turistbyrån slutar sälja biljetter över disk. Digitaliseringen tar över och det är bara ett fåtal av alla biljetter som säljs över disk nuförtiden, men det tar ändå upp mycket tid och resurser som vi vill kunna lägga på att inspirera besökare att komma till Eskilstuna. Såklart kommer vissa att bli upprörda och besvikna. Det har varit en bra service till dem som har önskat, man har till exempel kunnat få hjälp av turistinformatörerna med att välja platser, men ibland går det inte att hålla kvar vid gamla metoder bara för att det alltid har varit så. Inte när det finns nya sätt, som när man har vant sig faktiskt är enklare och effektivare.

Läs mer: Eskilstuna Tourist Center slutar sälja biljetter