Idag har jag haft en så rolig eftermiddag på jobbet! Jag och Petra har jobbat med annonskampanjer inför sommaren och vi kom in i ett riktigt flow. Ibland kan det vara skönt att ha en skarp deadline att jobba emot. På tisdag är det materialstopp för en annons som jag har bokat  och för att hinna få den producerad så var vi helt enkelt tvungna att få fram underlaget under eftermiddagen idag.

Att jobba med kommunikation handlar om att avgränsa och göra ett budskap tydligt, det gäller helt enkelt att veta vad man vill få sagt. För att kunna göra det så måste man veta vem man pratar till.

Jag älskar att känna att det här kan jag, nu ringar vi in och kör bara. Vi vet vilka tillgångar vi har (i det här fallet pratar vi olika besöksmål i Eskilstuna) = vad vi vill säga. Och vi vet vilka som kan vara intresserade av tillgångarna = målgruppen.

Det är som att plocka bitar ur ett pussel och se dem fogas samman till en färdig bild. Om du åker tåg i juni, titta efter Destination Eskilstunas annons i tidningen Kupé så får ni se resultatet.

Annan rolig jobbgrej är att årets svenska besöksmagasin är klart och det blev så fint!

Läs digitalt här

Besöksmagasinet 2017