Idag har jag haft en fin dag med mina favoritgrabbar men också lite tung. Vi har målat, bakat och gått i skogen, ätit tacos och tittat på film. Myspysigt och idylliskt. Men, att leva med neuropsykiatriska funktionshinder i familjen innebär en ständig påminnelse om att vi inte är som alla andra.

Att gå i skogen innebar just idag en risk för faror under varje sten, en annan dag hade det kanske inte varit så för då hade fokus legat på något annat. Det där elstängslet, är det verkligen avstängt och vad händer om lillebror tar på det? Nu är han nära igen! Och hur länge ska vi egentligen vara här? Och kakan är jättegod men den hade varit ännu godare hemma. Och under ytan också en oro över att det här är ju ett naturreservat, där finns det speciella regler, har mamma och pappa koll på vilka? Får man verkligen fika här?

Jag skulle kunna skriva så mycket och det skulle vara skönt för mig att få ur mig, att få förklara och berätta. Men det ska jag inte göra för det handlar inte om mig. Integritet är viktigt.

Hoppas ni alla har haft en fin Valborg 🙂