Kan vi prata om den där när man är nästan klar, men all formatering i Powerpoint plötsligt är borta? Den när man lägger typ en och en halv timme på ett simpelt litet diagram i Excel? När sagda program kraschar för tionde gången när man väl fick till det? Den när underlaget som var klart för en månad sedan plötsligt är fel och man inte hittar det rätta alternativet? När datan hamnar på fel axlar och texten oförklarligt ramlar bort? När man för fjortonde gången gör samma sökning på en sida där de där siffrorna bara ska finnas men uppenbarligen inte gör det? Den när tiden går och man inser att man måste åka och hämta ett barn, att man måste deklarera och att man har sovit fyra timmar och inte kommer att komma i säng i tid ikväll heller?

Eller så skiter vi i att prata om det och tar en kopp te och en chokladbit. Firar att deklarationerna kom in i tid även i år. Peppar för ett par timmars kvällsjobb och ser fram emot att kicka igång ett kampanjarbete imorgon? Ja, så gör vi.

clock-20013_640