förhoppningsvis inte ner som en pannkaka. Jag hade det på känn när jag skrev mitt förra inlägg, att även detta år skulle kunna bjuda på vissa motgångar. På dagen ett år efter att vi var på akuten med makens brutna arm förra året, så kom vi dit igen, denna gång hade han ett gallstensanfall. Detta plus andra sjukdomar i familjen har satt stopp för en del planer. Tråkigt, men vi tar det dag för dag och ser vad som händer.

Det är inte varje dag som man blir uppmuntrad att spendera pengar, men det är precis vad M har sagt åt mig att göra. Eftersom vi går lite i limbo och väntar på besked så har han sagt till mig att försöka hitta något som kan muntra upp mig, men som inte kräver att jag måste boka upp fler fasta tider. Sagt och gjort, jag har köpt mig en kurs.

Eftersom jag håller på att sakta men säkert rensa och organisera upp vårt hem med KonMari-metoden så är jag inte så sugen på att köpa saker, men att lära mig nytt gillar jag alltid. Därför har jag köpt Linda Hörnfeldts Social Brand Lab, så nu ska jag bli mästare på att bygga varumärke i sociala medier.