Etiketter

  1. Klippa mig hos frisör!
    Det är snart ett helt år sedan jag klippte mig hos frisör senast och mitt hår är inte roligt nu. Jag har dessutom haft en period när jag har tappat enormt mycket hår, vilket inte gör saken bättre.
  2. Åka och fika hemma hos min syster.
    Jag saknar verkligen en sådan enkel sak som att bara ta en promenad och sedan hänga lite för länge över en kopp kaffe vid köksbordet. Jag vet att det går att lösa på andra sätt, men ändå, jag saknar verkligen just detta.
  3. Resa någonstans och bo på hotell.
    Jag och mellansonen gjorde omelett idag och när vi åt den så drömde vi om hotellfrukost. Det längtar vi efter. Både för att det är typ det godaste som finns, men också för den där känslan av att man är på en resa och har en hel dag med äventyr framför sig.

Det här är inlägg 11 i min egen bloggutmaning #30dagarijanuari. Vill du också haka på? Det går bra att hoppa in närsomhelst och blogga 30 dagar i rad. Jag kommer att gå i mål med utmaningen den 31 januari 2021, startar du senare så blir målgången också senare. Tagga mig gärna på Instagram på @stenmankommunikation så att jag vet att du är med, och använd hashtaggen #30dagarijanuari.