Etiketter

  1. Jag var uppe på vinden och letade efter termobyxor och råkade hitta luvor både till minstebrors overall och vårjacka. Han ärver förstås mycket från brorsorna och de ville tydligen inte ha luvor i den här åldern för de är borttagna från alla kläder.
  2. Det var sol och snö på lunchpromenaden.
  3. Efter skolan/förskolan firade vi namnsdag med fika.
Bild från 2013! Jackan som storebror har här använder lillebror nu, utan luva…

Mer spännande än så var inte mitt liv idag 🙂

Det här är inlägg 13 i min egen bloggutmaning #30dagarijanuari. Vill du också haka på? Det går bra att hoppa in närsomhelst och blogga 30 dagar i rad. Jag kommer att gå i mål med utmaningen den 31 januari 2021, startar du senare så blir målgången också senare. Tagga mig gärna på Instagram på @stenmankommunikation så att jag vet att du är med, och använd hashtaggen #30dagarijanuari.