Etiketter

Idag var en skrivdag på jobbet så jag kommer inte att skriva så mycket här, istället länkar jag till min andra blogg. Där har jag idag publicerat en trendspaning kring hur och varför företagare ska jobba med Facebook 2021. Om du trodde att Facebook är dött så har du fel. Däremot gäller det att hänga med i vilka funktioner som fungerar bäst i de olika sociala kanalerna.

Läs mer här: Trendspaning: Så ska företagaren använda Facebook 2021

Innan jag avslutar för idag så måste jag också passa på att tacka för alla fina kommentarer som jag fick på Facebook, när jag länkade gårdagens inlägg om mina författardrömmar

Det här är inlägg 21 i min egen bloggutmaning #30dagarijanuari. Jag planerar att blogga 30 dagar i rad och går i mål med utmaningen den 31 januari 2021. Klicka på kategorin #30dagarijanuari – min bloggutmaning, om du vill läsa alla inlägg.