Etiketter

Alla barn är på skola och förskola för första gången 2021! Högstadiet här i kommunen har haft distansundervisning sedan terminen började. Denna vecka går de över till ett slags hybrid när varje klass får komma till skolan en dag i veckan. På så vis har de möjlighet att ha ämnen som är svåra att ha på distans, men det är fortfarande få elever i skolan så de kan sprida ut sig i flera salar.

Distansundervisningen fungerar bra för storebror, men han tycker att det är lite tråkigt att sitta på samma plats hela dagarna och att inte få träffa någon så det här blir bra som omväxling. Själv har jag nu slagit mig ner här vid datorn med en kopp kaffe och en skål med keso, lingon och en skvätt grädde. Jag njuter av lugnet!

Morgonen piggades också upp ytterligare av att jag hämtade ut två klädpaket på morgonen. Det ena har jag inte hunnit kolla igenom än, men det andra innehöll denna jacka:

Bild från pellepettersson.com

Jag blev så nöjd! Jag älskar rosa men det kan vara svårt att avgöra nyansen bara på en bild. Därför blev jag så glad när jag öppnade den och såg att färgen var precis som jag hade tänkt mig. Jag har spanat på den här jackan länge (råkade förstöra den tunna dunjacka som jag hade tidigare i tvätten :/ ), men jag tyckte att den var för dyr. Med 40 procent rabatt så var den fortfarande dyr, men inom ramen för ”det här kan jag unna mig”.

Nu ska jag fika och titta vidare på en video om ”How to Implement a Founding Member Pre-Sell Strategy”.