Etiketter

, , ,

Jag skulle bara lite snabbt skriva om att dagens aktivitet var en utflykt till Parken Zoo med efterföljande middag i Tuna Park, men när jag öppnade WordPress-appen fick jag en notis om att det var fem år sedan jag registrerade mig på WordPress! Jag ser nu att det till och med har gått fem år plus två dagar sedan det allra första inlägget.

När jag ser tillbaka på tiden som har gått så måste jag säga att bloggen har varit lyckad. Antalet inlägg har varierat, så även kvalitén på dem och inriktning, men bloggen har fyllt sitt syfte. När jag startade den så befann jag mig i en svacka i arbetslivet vilket också gjorde att jag hade svårt att njuta av övriga livet. Jag ville komma vidare och jag visste att jag ville jobba med kommunikation, så jag tänkte att jag måste börja kommunicera mera. Det här är inte min första blogg, men det är den första som jag har skrivit helt öppet och under eget namn. Det var läskigt i början, men jag hade en målbild och jag visste att jag måste våga börja synas för att få den typen av uppdrag som jag vill ha. Jag är övertygad om att bloggandet har varit en del av vad som har tagit mig till det jobb som jag har idag. I min nuvarande arbetsbeskrivning är jag webbredaktör för flera olika sidor, de flesta av dem administreras i WordPress och det är i och för sig inte min förtjänst eftersom plattformen redan fanns där när jag fick i uppdrag att fylla den första av våra sajter, men det var till stor hjälp att jag redan var van vid WordPress när jag från den ena dagen till den andra gick från att vara turistinformatör till att bli webbredaktör.

Kollade på film, på barnen, från samma dag som jag skrev det allra första inlägget och då ser man verkligen hur lång tid det har gått. Jag kan tyvärr inte lägga upp filmen här eftersom grabbarna i familjen envisas med att vara mer eller mindre avklädda här hemma, men lillebror är 10 månader och håller på att lära sig att gå, han övar genom att köra runt storebror i lära-gå-vagnen och är hur lycklig som helst.

Nu fem år och 10 månader:

Parken Zoo

Parken Zoo, Eskilstuna