Etiketter

,

Nu närmar sig natten och jag har faktiskt lite ångest inför den. Jag mådde verkligen inte bra i natt. Igår var jag feberfri igen och trodde att det hade vänt men icke. Feber och frossa kom tillbaka och hostan gör så ont nu, dessutom har blodtrycket stigit (har en hemmamätare) och så har mina fötter och händer börjat klia! Så nu är jag orolig för bakterieinfektion, havandeskapsförgiftning och leverpåverkan.

Jag har ringt 1177 och jag ska inte dra hela historien men jag blir så trött på att det tar en timme att komma fram till vården! (Hamnade i Västmanland som inte kan koppla till vårdenheter i Sörmland, kopplas till Sörmland som i själva verket är en sjuksköterska i Småland, får till slut ändå ringa upp förlossningen). Läkaren på förlossningen och barnmorskan som jag pratade med verkade inte överdrivet oroliga, det känns skönt. Jag behövde inte åka in idag, bra eftersom E också är sjuk, men jag ska hålla febern nere med Alvedon och på måndag ska jag ringa min barnmorska för att få en ordentlig koll av blodtryck, eventuell protein i urin och levervärden.

Det är jobbigt att må så här kasst men det kan jag ta bara det inte påverkar lilla plutten. Jag vill inte ha mediciner och jag vill inte bli igångsatt så jag hoppas att allt rättar till sig av sig själv nu. 36 fulla veckor idag, nu går vi in i vecka 37.