Etiketter

,

Ni vet när man får myggbett på fötterna hur överjävligt det kliar? Tänk er det plus att fotsulorna under hälarna kliar. Jag har läst tidigare om folk som har gravidklåda och har tänkt att det låter ju jättejobbigt. Det är det. Jag skulle få Tavegyl utskrivet men det måste barnmorskan antingen ha glömt eller så hann hon inte få tag i läkaren innan jag kom in på Apoteket för det fanns inget recept. I natt var jag uppe och spolade fötterna med iskallt vatten, det hjälper i alla fall en liten stund.

Ursäkta att det är så gnälligt och tråkigt här i bloggen den här veckan, men vi är liksom bara hemma och är sjuka så jag har inget annat att skriva om. Idag mår jag i alla fall mycket bättre även om det är precis som maken uttryckte det ”det ser ut som att du lider konstant, men du är i alla fall mycket fräschare än igår”.

Det blev inga lever- och gallsyreprover idag för de ska man fasta innan (varför sa de inte det när jag ringde i lördags och varför skrev de inte en remiss till provtagning redan då?). Jag fick ändå ta mig ända in till barnmorskemottagningen på Mälarsjukhuset för att kolla så att det inte är havandeskapsförgiftning på gång också, blodtrycket har gått upp men jag hade i alla fall inga spår av protein i urinen. Det var full fart och massor med folk på barnmorskemottagningen, det bådar gott för framtiden i Eskilstuna kommun. I morgon ska jag till min vanliga barnmorska och då blir det på familjemottagningen i Torshälla istället, gillar verkligen att de har mottagning där en gång i veckan så att man slipper åka hela vägen till sjukhuset.