Etiketter

Jag funderar och funderar på olika lösningar för att fixa till vårt hus och efter att vi nu har sett en massa avsnitt av George Clark fixar ditt hus (som är ett av programmen jag ser när jag ammar) så har jag även fått med maken i funderingarna. Jag är uppväxt i radhus på ca 95 kvm, 5 personer och det gick ju bra (eller lite trångt var det kanske…) och jag tänker att det kan inte vara omöjligt att få plats även nu med ett barn till, i vårt hus som är mer än dubbelt så stort som mina föräldrars lägenhet. Grejen är att vårt hus har en massa öppna ytor som visserligen är fina men inte så praktiska när man behöver sovrum och förvaringsutrymmen.

Utöver att vi behöver ändra planlösningen så skulle vi behöva göra en totalrenovering för att få ett både bekvämare och fräschare boende. Vi har bott här i snart 12 år nu och en bit på vägen har vi kommit med ny vind, grund, altan och värmepump, men det är mycket kvar. Problemet nu är att vi liksom fastnar på att ”om vi ska göra det här så borde vi fixa det där också” och så blir ingenting gjort istället.  När jag nu ser de här TV-programmen där det kommer in någon och fixar allt på en gång så vill jag också göra så. Största utmaningen är att hitta någon som vi litar på och som verkligen kan hjälpa oss att hitta de bästa lösningarna och sedan agera projektledare.