Idag ska jag åka och shoppa till mig själv. Jag är nästan lite nervös för hur det ska gå, jag har blivit så himla dålig på att shoppa och särskilt till mig själv. Eller så här, jag är bra på att effektivt handla barnkläder, 20 par kalsonger, 8 par byxor och 10 tröjor i ett nafs, det fixar jag utan problem. Men att handla något fint till mig själv har blivit en riktig utmaning.

Problemet är att jag alltid har så kort om tid, så precis när jag kommer igång är det oftast dags att åka hem. Först går jag bara omkring och tycker inte att jag hittar något, sedan när jag kommer in i det så får jag tidspress istället.

Jag gillar egentligen också lite mindre affärer bättre, i Eskilstuna vill jag helst ta en sväng i Gamla staden och gå in på Modell Madeleine och Elin Maria, men det tar för lång tid när jag även behöver annat som finns i de större affärerna, så då får det ofta bli galleriorna eller Tuna Park.

Ibland önskar jag att jag hade fått ett sådant där barn som gillar att gå på stan, som kan välja att åka in och gå i affärer och ta en fika när man ska göra något mysigt. Mina kan möjligen välja att fika, men absolut inte gå i affärer.

Nätshopping är förstås ett alternativ och det testar jag ibland. Varje gång inser jag dock att det inte heller är så tidsbesparande. Jag beställer, måste stå i kö för att hämta ut paket, åker hem och provar, packar ner allt igen, står i kö igen för att lämna in returen och inga kläder fick jag.