Jag kan inte låta bli att fascineras av människor som tror att de kan och vet allt och tvärsäkert hävdar sin åsikt som om den vore sann, även om de inte ens har gjort en enkel googling. I en diskussion i Facebook-gruppen Du vet att du är i från Eskilstuna, kring huruvida det är bra eller dåligt att sporthallen rivs så dyker denna kommentar upp, personen hade skrivit ett antal gnälliga kommentarer men här trampade han plötsligt in på ett område där jag är expert, så jag övervägde lite med mig själv men bestämde mig för att faktiskt svara. Man får vara nostalgisk och sörja en gammal byggnad om man vill, men att komma dragande med felaktiga argument är inte okej, sådäså (som vi säger på Eskilstuna-mål).

Screenshot 2017-03-29 21.33.41Screenshot 2017-03-29 21.33.56

Observera antalet likes på hans respektive min kommentar 🙂

För övrigt är jag sjukt sugen på att köpa en lägenhet i nya området Västra Munktellstaden, men jag viskar det bara för jag vill ju inte ha konkurrens när de väl släpps.