Etiketter

Snötäckt trädgård
Titta det snöar idag!

Det borde inte vara en stor grej att vår trädgård är snötäckt i januari, men det är det. Förra året hade vi bara snö några enstaka dagar på hela vintern. Det känns så sorgligt att tänka på att det kanske är så här det kommer att vara hädanefter. Att snöiga vintrar är något exceptionellt här i Mälardalen. Förra vintern var också första året som jag kan minnas då isen inte la sig någon gång alls på Mälaren utanför oss. När jag tittar på väderleksprognosen nu så verkar det faktiskt som att det kommer att vara flera minusgrader hela veckan. Kanske får vi vår efterlängtade is på sjön? Det gör så stor skillnad för ljuset här.

Det här är inlägg 9 i min egen bloggutmaning #30dagarijanuari. Vill du också haka på? Det går bra att hoppa in närsomhelst och blogga 30 dagar i rad. Jag kommer att gå i mål med utmaningen den 31 januari 2021, startar du senare så blir målgången också senare. Tagga mig gärna på Instagram på @stenmankommunikation så att jag vet att du är med, och använd hashtaggen #30dagarijanuari.