Etiketter

Även shoppingvanorna påverkas av pandemin. Jag har inte gått i många butiker i år, men shoppat på nätet har jag gjort. När jag skulle köpa tröjor i julklapp till min man så ”råkade” jag lägga ungefär dubbelt så mycket till mig själv i den digitala kundkorgen. Det var så uppiggande när jag fick paketet med nya kläder!

Bara för skojs skull så tänkte jag visa de tre senaste sakerna som jag har köpt till mig själv. Prylar som på olika sätt skänker mig glädje:

Nummer 1:

Bild från bylang.se

Det här fina halsbandet med fågeln köpte jag som en julklapp till mig själv. Jag har tittat på det länge och tänkt att det där ska jag köpa eller önska mig någon dag. Nu under pandemin är jag nästan aldrig inne i centrum, så därför dröjde det innan det blev av. Veckan innan jul bestämde jag mig för att ändå åka in till staden, bara för att köpa det här halsbandet och sedan åka direkt hem. Jag ville helt enkelt stötta en av våra små, lokala butiker nu under de här tuffa tiderna.

Nummer 2:

Sköna att promenera i men också fina är min kängor från Legero. Bild från bergkvistskor.se.
De andra skorna som jag behåller var ett par kängor från Viking, inte särskilt snygga men jag behöver ett par skor som jag inte behöver vara rädd om utan kan klafsa ut i lera med.

Vi är ute och promenerar i princip varje dag och jag har haft stora problem med att mina skor är så slitna så att jag får ont i fötterna. Jag har växlat mellan några olika par, men det har varit något fel på alla. Jag har oftast svårt att hitta skor som sitter bra och därför drog jag mig för att beställa skor på nätet, men jag ville inte heller åka in och gå i butiker nu. Till slut fick jag nog, jag behövde verkligen vinterskor så jag chansade och beställde tre olika par skor på mellandagsrean. Ett par kommer att få åka tillbaka, men de andra två blev jag nöjd med.

Nummer 3:

Sist men inte minst, nya skal/fodral till min mobil. Jag använder min kära iPhone väldigt mycket och hur den ser ut blir en del av min identitet. Nu har jag stört mig på mitt fodral i ett helt år! Förra julen önskade sig en av sönerna ett plånboksfodral. Jag råkade tyvärr köpa fel storlek så jag fick fixa ett nytt till honom. Eftersom det jag själv hade gick sönder precis vid jul, så tog jag det felköpta själv. Det är inget större fel på det, svart och enkelt, men det gör mig inte glad. Det tidigare fodralet jag hade var elegant och förstärkte en känsla av i brist på ett bättre ord, glamour. Något som jag vill ha in mer av i mitt liv. Ett helt år levde jag med det temporära fodralet, men nu har jag äntligen unnat mig dessa två nya. Jag har precis packat upp dem och vet inte än om jag är helt nöjd. Det marmormönstrade hade en annan färg i botten än vad jag hade tänkt mig. Plånboksfodralet har en annan utformning än vad jag är van vid och jag har inte bestämt mig för vad jag tycker om det än.

Nummer 4 (bonus):

Här får ni ingen bild för det finns egentligen inget inspirerande i det här köpet, men jag slänger in det ändå eftersom det är ett så typiskt ”pandemiköp”. Jag behövde en ny mascara inför jul. Alla som använder smink vet hur mycket en så enkel sak kan betyda för hur man känner sig, även om man bara ska umgås med närmaste familjen. Ändå kändes det löjligt fåfängt att jag skulle gå in i en butik/beställa ett paket som ska hämtas ut, bara för denna lilla grej. Vad gjorde jag då? Beställde en mascara från Coop tillsammans med julmaten. Om jag blev nöjd? Nja, utbudet var begränsat till en enda sort och det är inte den bästa mascara jag har haft 😉

Det här är inlägg 8 i min egen bloggutmaning #30dagarijanuari. Vill du också haka på? Det går bra att hoppa in närsomhelst och blogga 30 dagar i rad. Jag kommer att gå i mål med utmaningen den 31 januari 2021, startar du senare så blir målgången också senare. Tagga mig gärna på Instagram på @stenmankommunikation så att jag vet att du är med, och använd hashtaggen #30dagarijanuari.