Etiketter

Förlåt, men jag har verkligen ingen inspiration idag. Det får väl bli ett till dagboksinlägg.

Idag har jag varit med ett barn hos skolläkaren för att kolla en eventuellt sned rygg. Jag fick även möjlighet att prata om några andra saker som oroar mig och fick bra råd om hur vi kan gå vidare.

Inne i stan passade jag också på att gå in på Elite Stadshotellet och skriva under ett protokoll som låg och väntade å mig i receptionen. Så tomt det kändes på hotellet! Receptionisten var i alla fall lika glad och tillmötesgående som de alltid är, där hon stod bakom sin plastskiva. Tur att det byggs mycket i Eskilstuna, jag tror att de i alla fall har en del långliggare som gäster.

Dagens promenad togs vi i kvarteren runt kyrkan i Torshälla. Det är mitt favoritområde i Torshälla men idag var det ganska dystert. Grått, regndisigt, slaskigt och halt, men det var i alla fall lite mysigt att se något annat än Mälarbaden.

Vi hörs igen imorrn!

Det här är inlägg 19 i min egen bloggutmaning #30dagarijanuari. Jag planerar att blogga 30 dagar i rad och går i mål med utmaningen den 31 januari 2021. Klicka på kategorin #30dagarijanuari – min bloggutmaning, om du vill läsa alla inlägg.