Etiketter

Vi hade vaga planer på att göra en utflykt i helgen. Därför hade jag köpt hem korv och bröd till matsäck. Man kan väl på ett sätt säga att det blev en utflykt, bara att vi inte åkte så långt 😉 Vi öppnade dörren till altanen och grillade våra korvar och åt vår lunch där. Till efterrätt fick barnen grilla marshmallows. Succé!

Ibland behövs inte så mycket för att det ändå ska kännas lite speciellt. Tyvärr har skridskoisen smält. Redan i fredags var det helt öppet vatten hos oss, så sent som i tisdags åkte vi skridskor! Tur att vi passade på efter skola och dagis då, annars hade vi missat chansen. Idag är det ett tunt lager is igen, men tyvärr ganska grått.

Imorgon kommer det däremot att bli en längre utflykt för delar av familjen, men det skriver jag om senare.

Det här är inlägg 23 i min egen bloggutmaning #30dagarijanuari. Jag planerar att blogga 30 dagar i rad och går i mål med utmaningen den 31 januari 2021. Klicka på kategorin #30dagarijanuari – min bloggutmaning, om du vill läsa alla inlägg.