Etiketter

, ,

Vaknade på uruselt humör och jag inser att det är för att jag vill så mycket och hinner så lite. Den välbekanta känslan av att jag drunknar är här (även om den har varit värre förr…) Jag har varit ledig sedan i onsdags och har väl lite extra ångest idag för att det är sista dagen innan jobbet drar igång igen.

Vi har haft några mysiga höstlovsdagar. Den här tiden på året har alltid varit lite speciell för mig och M eftersom vi träffades och blev ihop på höstlovet för 20 år sedan 🙂 De senaste åren har vi också format ett eget Halloween-firande, vi ser filmer, klär ut oss, gör ett spännande mörkeräventyr i trädgården och så vidare. En kravlös helg eftersom vi har lånat in den och det inte finns några krav eller förväntningar på hur den ska firas. Och, nu pratar jag om Halloween, inte allhelgonahelgen.

Vi skulle ha firat vår 20-årsdag lite mer också, men nu nöjde vi oss med att bara vara hemma och mysa för det passade bäst. Jag och M ska dock försöka planera in en liten weekendresa framöver och passa på och bara vara vi två. Från och med i vår kommer det nämligen att bli svårt för en tid framöver, i min mage ligger en liten Plutt! Fyra ska bli fem.

Läste precis ett par olika blogginlägg om nanowrimo – national novel writing month och blev så sugen att hoppa på. Och så har jag registrerat mig på en distanskurs i digital fotobehandling, utan att göra någon av uppgifterna än, när ska jag hinna? Och när ska vi renovera vårat hus och köpa ny bil? Och röja och rensa och fixa. Som sagt så mycket jag vill och måste, så lite tid, så lite ork. Det tar på krafterna att vara gravid. 16 fulla veckor nu borde innebära att jag är någorlunda pigg men i stället har jag gått tillbaka till att vara supertrött och har också huvudvärk, men nu har jag börjat med järntabletter så jag hoppas att det hjälper.

Halloween i Parken Zoo