Etiketter

,

Det är populärt på klick-jagar-sajter just nu med julkortsbilder som inte alls blev som man har tänkt sig, gärna med någon redigerad reklambild som inspiration. Jag tänkte bjuda på min egen favorit i den här kategorin. Jag hade en bebis och en tvååring och tänkte att det här kommer att bli supergulligt. Bebisen uppskattade tyvärr inte mina arrangemang. Första försöket, med tomteluva, fårskinn och söt bebis – vad kan gå fel tänkte jag?

2008-11-15 16.27.45

Ett par dagar senare, nytt försök. Vi skippar tomteluvan men bebisen är lika arg ändå. Dock så blev det här faktiskt årets julkort 2008, med bebisen bortklippt. Storebror fick agera söt (och glad!) tomte, på lillebror klippte jag in en annan bild.

2008-12-09 15.44.50Två år senare var han i alla fall glad, förmodligen är det någon som säger ”bajs” när bilden tas 😉 Älskar miljön i den här bilden, kallt och massor med snö redan innan jul 2010. Bilden är tagen i Ivar Lo-parken i Stockholm där det finns ett ihåligt träd:

IMG_1053

Nu har vi tyvärr inte tagit och printat några julkort de senaste åren, men någon slags digital hälsning brukar det bli.