Etiketter

, , , ,

I eftermiddag blir det ny kontroll på förlossningen. Klådan har gått ner, eller i alla fall blivit mindre intensiv, jag hoppas att det betyder att tabletterna (Ursosan, som är samma sak som Ursofalk) som jag tar sex om dagen av hjälper. Jag har läst på typ allt som jag kan hitta på nätet, det verkar som att det varierar ganska mycket hur bra koll man har på det här tillståndet. Nu har jag lärt mig ett antal olika namn också och jag vet inte ens riktigt om alla är samma sak eller om det är någon skillnad mellan graviditetshepatos och intrahepatisk cholestas – även kallat ICP.

För övrigt har jag två ganska griniga killar här hemma och är inte på superbra humör själv heller. Att storebror var sjuk nästan hela förra veckan och nu är hemma för påsklov gör att han är grinig och uttråkad och lillebror verkar ha en förkylning på gång så han är inte heller på topp. Vi skulle behöva aktivera oss och komma ut mer men det är inte riktigt läge för det. Igår var ju i alla fall jag och M och såg Ägd och barnen var hos farmor och farfar. Idag får jag med mig M till läkarkontrollen och mormor och morfar tar killarna. Det är supertrist väder men jag planerar att se till att barnen har ordentliga kläder så att de ändå kan vara ute och leka i lekparken när vi lämnar dem, förhoppningsvis gör det att de blir lite piggare och inte lika gnälliga och bråkiga till kvällen.

Nu ska vi tydligen spela Monopol här, undrar hur det ska gå…