Världens tråkigaste rubrik och just nu känner jag mig som ungefär världens tråkigaste. Jag är hemma och vabbar, det är en ren chansning att smyga iväg från TV-soffan och Dusty Spridenfält och hans vänner för att snika till mig lite egentid vid datorn. Det kommer förmodligen inte att fungera någon längre stund.

Med den lilla brasklappen kastar jag mig in i årets blogg100. Jag har funderat mycket kring årets utmaning. Ska jag vara med eller inte? Ska jag bara köra på känn eller ha ett tydligt tema?

Där reste sig lillebror från soffan. Det får räcka så. Jag är igång, jag ska vara med! Jag har hundra dagar på mig att fundera ut något smart att skriva om.

Blogg100 – för att din röst har betydelse

IMG_4410

En annan dag – då solen sken och ingen var sjuk och livet var lite lättare. Idag är det mars och snart är det vår och kaffe i solen igen!