Etiketter

Det är alltid lite risky att köra igång sådant här när man är ledig. Nu är det ju lätt att tänka att det är klart att jag hinner skriva lite varje dag. Värre blir det när dagsschemat är fyllt och skrivkrampen slår till. Jag vet ju det, men strunt samma för nu kör jag: #30dagarijanuari. Jag har inte ens kollat upp om det är en hashtag som redan används på något sätt. Det jag ska göra är i alla fall att blogga 30 dagar i januari. Det vill säga varje dag fram till 31 januari. Tror ni att jag fixar det?

Jag behöver skaka om mig själv lite. Få in mer reflektionstid, nya vanor och nya tankebanor och då tror jag att det här blir ett bra verktyg. Eventuella läsare önskas välkomna till bloggen Elin it is, som lever ett sporadiskt liv men nu alltså ska uppdateras dagligen, åtminstone denna månad ut.

Tulpaner i vas och silvriga ljusstakar