Etiketter

Idag sov vi ända till klockan 9. Det händer ytterst sällan att både jag och lillebror sover så länge, men nu har vi kommit in i sena vanor och det är faktiskt ganska skönt. När vi vaknade var det sol ute, och det är man ju inte bortskämd med nuförtiden. Vi gav oss ut på upptäcktsfärd!

Jag, M och lillebror bestämde oss för att ta en förmiddagspromenad, för att hinna fånga så mycket av ljuset som möjligt. Eller lillebror bestämde ingenting, han blev medtvingad 😉 Efter lite grymtande kom hans vanliga goda humör tillbaka.

Jag hade en sak som skulle lämnas vid jollebasen, så vi passade på att åka dit och tog sedan en promenad runt Ängsholmen. Härligt uppiggande att få se något annat än den runda som vi går dagligen. Jag tänker ofta att vi borde ta bilen och åka iväg till andra områden och gå, men sedan när vi väl ska ut så blir det sällan så. Dels känns det väl någonstans fel att slösa bensin och nu när det är så kort tid som det är ljust vill vi också oftast komma ut så snart som möjligt.

Hej, hej, alla jollar!
Nu vilar de inomhus tills säsongen startar igen framåt våren (säkert tidigare än så för en del, om det inte blir is på sjön).
Vi försökte komma ut i ljuset, men molnen hann fram igen och det ser snarare ut som skymningsljus. Men kolla på öarna på Västmanlands-sidan, där är det i alla fall sol 🙂

Mysigt att gå och titta på alla små stugor blandat med vräkiga nybyggen och mer eller mindre kreativa tillbyggnationer i Ängsholmen.

Det här är inlägg 2 i min egen bloggutmaning #30dagarijanuari. Vill du också haka på? Det går bra att hoppa in närsomhelst och blogga 30 dagar i rad. Jag kommer att gå i mål med utmaningen den 31 januari 2021, startar du senare så blir målgången också senare. Tagga mig gärna på Instagram på @stenmankommunikation så att jag vet att du är med, och använd hashtaggen #30dagarijanuari.