Etiketter

Världen ser chockat på när Trump-anhängare krossar fönster och intar Kapitoleum. Uppviglade av sin president. Visst befarade vi att något sådant här kunde ske, men ändå, det är USA. Hela världens symbol för demokrati.

I Sverige avgår generaldirektören för MSB, Dan Eliasson, på grund av en semesterresa. Det är det enda rätta, han gjorde en grov missbedömning och kan omöjligt få förtroende eller utrymme för att fortsätta sitt jobb.

En amerikansk president, kanske världens mäktigaste man, sitter dock kvar på sin post. Bara i två veckor till, sedan tar Joe Biden över, men vad kan hinna hända under den här tiden? Nu kräver stora amerikanska medier presidentens avgång. Kommer det att ske? Kan det ske? Och vad gör Trumps mest fanatiska anhängare då?

Bild av DWilliam från Pixabay 

Det här är inlägg 6 i min egen bloggutmaning #30dagarijanuari. Vill du också haka på? Det går bra att hoppa in närsomhelst och blogga 30 dagar i rad. Jag kommer att gå i mål med utmaningen den 31 januari 2021, startar du senare så blir målgången också senare. Tagga mig gärna på Instagram på @stenmankommunikation så att jag vet att du är med, och använd hashtaggen #30dagarijanuari.