Etiketter

, ,

Nu får vi allt bryta av det här politikbloggandet och gå in med ett stämningsfullt inlägg om hur vi myser här i juletider. I helgen gjorde vi alltså julkalendrar av gamla toarullar, så här fint blev det:

Pokémon-kalendern:

Pokémonkalender

Skylanders-kalendern:

SkylanderskalenderTill Skylanderskalendern fick jag lillebror att gå med på att använda de fina klistermärken som han fick i födelsedagspresent i september. Han var mycket tveksam eftersom jag hade sagt att luckorna kommer att gå sönder när de öppnar dem (nu har de iofs inte gjort det för vi har använt sax och varit försiktiga). Jag minns själv från när jag var liten hur jag sparade på fina klistermärken, men det enda det leder till är ju att man aldrig hittar det perfekta tillfället att använda dem och så kastar man dem när man blivit för gammal istället.