Etiketter

, ,

Pustar ut i soffan efter att ha dragit omkring som en, något klumpig, virverlvind i huset. Några saker som fixats under kvällen är:

– Storebror har blivit klippt och sedan duschad i ett badrum som för tillfället saknar belysning och därför pyntades med en ljusslinga från juldekorationerna.
– Även lillebror duschades och jag passade på att sortera tvätt i mysbelysningen i badrummet.
– Ett styck vattendunk har lokaliserats (var är den andra?) och en styck pappa har telefonerats för att säkerställa att tre till kan lånas eftersom vi ska ha med 100 glas saft till morgondagens julspel.
– En stjärngossedräkt har hittats och provats, den låg inte på vinden som var det första stället jag kollade, men däremot i tvättstugan vilket var mitt andra alternativ så det gick rätt bra ändå.

Dessutom gjorde jag ett riktigt fynd på vinden, jag hade för mig att jag hade sparat några få mammaplagg men jag har inte hittat dem. Nu när jag var på vinden fick jag ett infall att titta i lådan med bebiskläder och där var de! Det är inte de snyggaste klädena, men de absolut skönaste! Jag konstaterade också att vi har både bärsele och hoppgunga kvar. Vi har även pottränade möss på vinden, i barnens gamla potta låg musbajs.

Vår lilla stjärna förra året:

 

image