Etiketter

, , , ,

Igår morse lämnade jag alltså fasteprover för hepatosen, läkaren hade på måndagen sagt att de skulle ringa Karolinska på eftermiddagen för att få resultatet men när jag tog provet sa barnmorskan att det skulle dröja tills i dag på morgonen. Okej, jag väntade. Vaknade kl 7, lite nervös även om jag egentligen tänkte mig att proverna skulle vara bra så kunde jag ju inte veta säkert att de inte skulle ringa och säga att idag ska vi föda barn. Timmarna gick, ingen ringde. Vi åkte till stan och bytte däck på ena bilen, köpte sushi, åkte hem och åt lunch ute i solskenet. Fortfarande ingen som ringt.

Klockan 13 ringde jag upp. Ingen vet var provet är… Det skulle åka akut med taxi igår, men förmodligen har labb gjort fel och skickat det med vanliga posten. Om det är så tar Karolinska emot post fram till kl 15 så det var bara att fortsätta vänta. Jag tänker också att om det nu är så att det har gått med vanliga posten så måste de väl kunna se det? Och ha koll på var det är nu? Vi kan ju spåra och följa vanliga paket, det måste väl finnas rutiner för att även kunna följa ett blodprov? Nu är klockan 16.50 och vi väntar fortfarande. Förtroendet för Mälarsjukhuset är inte bra och jag har ingen lust alls att föda där. Låt oss innerligt hoppas att inga ytterligare komplikationer tillstöter.